Va rog ajutati-ma
f:R->R
f(x)=x+e( la minus x)
f'(x)=?
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
2
x'+(e^(-x))'=1+e^(-x) * (-x)'=1+e^(-x) *(-1)=1-e^(-x)
ca idee e^(-x) derivat o data, de 3 ori, de 5 ori,de 2019, de 2k+1 ori , este -e^(-x)
si derivat de 2,4,6...2018, 2k, 0 ori este..e^(-x)
prin derivat de 0 ori se intelege functia initiala
ca idee e^(-x) derivat o data, de 3 ori, de 5 ori,de 2019, de 2k+1 ori , este -e^(-x)
si derivat de 2,4,6...2018, 2k, 0 ori este..e^(-x)
prin derivat de 0 ori se intelege functia initiala
albatran:
cam usuricaaa...atentie mare!!!
Răspuns de
0
[tex]\it f(x) = x+e^{-x} \\ \\ f'(x) = x' +(e^{-x})' = 1+(-x)'e^{-x} = 1-e^{-x} [/tex]
Alte întrebări interesante
Chimie,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Franceza,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Istorie,
9 ani în urmă