Limba română, întrebare adresată de vargacamelia39p8zlj2, 8 ani în urmă

Va rog ajutati.ma trb sa fac o poezie sau o compunere despre o fetita ce se afla intr.o padure la marginea unui rau ,iar peste rau se afla un cerb , va rog repede dau coroana =))

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de octavLDV
0

În anul 1593, Marinela, o fetiță de 8 ani, se juca la poalele Muntelui Godzila.

În acel loc se afla un minunat râu, iar în acela curgea de luni, zile, ani, minute, decenii, secunde, secole, chiar milenii.

Timpul se scurgea zi de zi, ba chiar fetița a rămas încremenită cu privirea la acest minunat râu. I-a dat numele „Lowiolla”.

Această fetiță privea cu înduioșare măreața ei capodoperă. Era făcută de ea!

EU AM FĂCUT DOAR SCHELETUL POVEȘTII; NU AM TIMP DE MAI MULT: O POTI CONTINUA ȘI TU

Răspuns de marcela16
0
Dis de dimineață, Ana a plecat în pădurea de la marginea satului pentru a aduna ciuperci. Timp de doua zile plouase foarte mult iar acest lucru era benefic pentru ciuperci. Ana era încântată de ceea ce vedea. Avea cu ce sa facă mama ei ciulama pentru că erau multe ciuperci proaspete doar bune de cules. La întoarcere, Ana a mers pe cursul râului pentru că era drumul drept și nu trebuia sa mai ocolească. Se apropie de râu pentru a-si spala mâinile, când observa oglindandu -se în apa cristalină a râului, chipul unui cerb. Era așa de frumos . Nu mai văzuse un cerb până acum. Ar fi vrut sa meargă la el dar era pe partea cealaltă a râului și nu avea cum să ajungă. Zăbovi câteva minute , uitându -se cu mult drag la cerb. Ar mai fi stat dar o aștepta mama cu ciupercile.
Alte întrebări interesante