Biologie, întrebare adresată de victor156, 8 ani în urmă

Va rog ajutatima redacteaza un text stiintific,din 8 - 10 enenunturi cu titlul OMUL IN NATURA

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de josanuviorica7
1

Răspuns:

Natura este puţin simţitoare faţă de însuşirile minţii noastre, dar este foarte simţitoare faţă de însuşirile noastre morale. Întreaga natură este nepăsătoare la cultura noastră materială, dar nu este nepăsătoare la compătimire, bunătate, neprihănire, după cum nu este nici la lăcomie, răutate ori patimi.

Aceasta este o mărturie grăitoare a faptului că natura, în raport cu omul, vădeşte mai întâi de toate o însemnătate morală. Natura întreagă este, într’un plan inferior, omul în fragmente. De aceea totul seamănă cu omul şi totuşi, din acest întreg, nimic nu este omenesc afară de om. Natura este, aşadar, materialul risipit al omului. Tot binele şi răul nostru este înfăţişat de natură în nenumărate feluri şi nuanţe. Patimile şi facerile de bine, năzuinţele şi nebunia, pacea şi războiul lăuntric, toate se regăsesc închipuite în făpturi din natură, în lucruri sau elemente, în locuri şi înclinaţii. Natura este omul răsturnat; este întregul om lăuntric, întregul om duhovnicesc, în chipuri şi expresii.

Explicație:


victor156: BRAVO !
Răspuns de Jasmine123410
1

OMUL ÎN NATURĂ

Natura este frumoasă. Omul, se plimba adesea prin ea.

Dar, din păcate omul nu are grijă de aceasta! Natura trebuie protejată! Dacă omul ar avea mai multă grijă de ea, atunci natura noastră nu ar mai fi poluată!!!

Când merge în natură, omul aruncă pe jos multe mizerii, și poluează apa cu multe pungi!!!!!!

Aveți grijă de natură!!! Protejati-o deoarece aceasta este frumoasă și ascunde multe minunații!


Jasmine123410: ms de coroană!!!
Jasmine123410: :)
victor156: CEL MAI FRUMOS TEXT :D
Jasmine123410: ms!!
Jasmine123410: ;D
Alte întrebări interesante