Religie, întrebare adresată de Mmadalina1999, 9 ani în urmă

Va rog ajutatima trebuie sa fac o compunere de 50- 60 randuri despre obiceiurile din romania de craciun
va rog ajutatima !!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de alexiaale2
2
Romania este o tara minunata!La fel ca si ea... si traditiile pe care le avem sunt minunate mai ales de Craciun. Sarbatoarea mea preferata este Craciunul deoarece( voi alege chiar motivul adevarat ) primim cadouri! Imi place foarte mult sa cant colinde pe tema religioasa . Iubesc armonia de Craciun... mai ales cand o ajut pe mama la mancare... sau cand impodobim in ajunul Craciunului bradul!
Traditia mea preferata de Craciun este atunci cand toata lumea din familie: frati, bunici, surori, verisori,matuse vin inapoi acasa din tarile invecinate si se aseaza la masa cu noi! Acel sentiment eu... sincer sa fiu... îl ador!
Urmatoarea traditie care la mine se afla pe locul 2 este cea de a canta colinde deoarece primim bani... dar ma bucura sa vad ca lumea sta si ma asculta cum colind! Toate persoanele spun ca am o voce minunata.
Traditia de pe locul 3 este cea de impodobit bradul! Am un secret... dar sa nu spuneti la nimeni... ok? Cand terminam de impodobit bradul ne adunam cu totii si cantam melodia O CE BRAD FRUMOS. Cum am spus si mai sus ... iubesc momentul cand se aduna toti... care mai de care mai mic.... si impodobim bradul! Aceasta traditie ne apropie foarte mult.
Ultima traditie pe care o stiu eu este cea de a face mancare... ceea ce nu imi lrea place!
Sunt nevoit sa o ajut pe mama la mancare! Cate odata mai fac curat si in casa.. dar sa nu spuneti la nimeni☺☺.
Aceste sunt... dupa parerea mea ... principalele trditii de Craciun!




Sper ca te-am ajutat! Nu este chiar de 50 de randuri... e de 40... dar nu am stiut ce sa mai scriu!

Mmadalina1999: multumesc
Alte întrebări interesante