Religie, întrebare adresată de bencheacatalin, 8 ani în urmă

VA ROG AJUTOR.
Am nevie de un eseu cu titilul: "Mai pot fi tinerii din ziua de azi crestini adevarati?"

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de GabeG
0
            In opinia mea, crestinismul adevarat nu are nicio legatura cu epoca si anii in care ne aflam si ne vom afla pe viitor. Crsetinismul nu este ceva obligatoriu, nici Biserica, nici Dumnezeu nu te obliga sa crezi cu adevarat daca nu vrei, fiecare este liber sa aleaga daca vrea sau nu sa creada.
            In zilele noastre, tot mai putini tineri se duc sa-l cinsteasca pe Domnulul deoarece cei mai multi, ori nu au timp, ori sunt preocupati  sa stea acasa si sa se joace pe calculator ceea ce nu e mai rau decat sa mergi la Biserica inpopotonat cu stiu eu ce podoabe si sa stai ca spectator.
            Multi dintre noi, consideram ca a fi crestin adevarat inseamna doar a merge la Biserica si a te ruga, insa nu este asa. A fi crestin adevarat nu sta doar in asta deoarece potrivit Bibliei, degeaba crezi daca pacatuiesti. A fi crestin adevarat inseamna a face fapte bune, inseamna a crede cu toata inima in El, inseamna a-L preamari, inseamna a iubi si a ierta pe aproapele tau, inseamna a respecta cele 10 porunci.
             Fiecare este crestin in felul sau iar doar pentru ca nu merge in fiecare sabat sau duminica la Biserica, nu trebuie judecat sau luat ca si necrestin adevarat deoarece fiecare gandeste in felul sau si crede in modul lui.
             Desi crestinismul in zilele noastre nu prea mai este unul adevarat, nu inseamna ca nu mai exista credinciosi care il slujesc cu toata inima lor pe Dumnezeu, atat tineri, cat si batrani. Mereu au fost si vor fi oameni atat tineri, cat si batrani care-L vor sluji si ii vor duce cuvantul mai departe.
Alte întrebări interesante