Limba română, întrebare adresată de catforever0, 8 ani în urmă

vă rog
Alcătuiește o compunere de minim 150 de cuvinte în care să îți exprimi opinia despre rolul prietenilor in viața noastră.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de MarlenaM
4

Prietenia este unul dintre cele mai minunate legături dintre oameni. Pentru mine a avea prieteni este absolut minunat. Prietenia pentru mine este sinceritate, prețuire și adevăr. Prietenii sunt lângă mine atunci când sunt fericită și mă pot bucura alături de ei, dar și atunci când simt că totul este in potriva mea, când mă simt supărată și când simt nevoia să am un umăr pe care să mă pot sprijini.

Prietenia este puterea de legătură dintre oameni, este ceea ce ne ajută să ne completăm unul pe celălalt și ne oferă un permanent sentiment de siguranță, de aceea nu aș putea concepe viața fără prieteni. Bogăția spirituală se măsoară în prieteni adevărați.

Sunt de părere că relația dintre prieteni este specială și de asemenea cum te iubește un prieten nu te poate iubi nimeni! Pentru că  prietenii mei cei mai buni nu așteaptă de la mine nimic. Ei au avut aceeași poziție fața de mine indiferent de cum mă prezentam în fața lor, fie trezită din pat în pijamale cu părul în toate direcțiile, fie și atunci când ne-am întâlnit seara la o petrecere. Prietenii mei au fost în casa mea și am stat pe jos sau în jurul mesei, și într-o chirie ieftină de pe o stradă întunecat, și într-un cartier rezidențial cu barieră la poartă și agent de pază la ușa.

După un timp ce am avut timp să mă gândesc la toate, dar mai ales la mine, mi-am dat seama și pot spune cu mâna pe inimă că pentru mine scările pe care am urcat spiritual și de care m-am sprijinit în momentele în care drumul meu era prea abrupt au fost prietenii. Îi port în suflet mereu, la fel cum sunt sigură că și ei mă poartă.


catforever0: Mulțumesc muult!
MarlenaM: Cu drag!
Alte întrebări interesante