Studii sociale, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

Va rog am nevoie de o compunere despre câinele tău de aproximativ doua pagini. Va rog dau coroana la cine face lung și bine. ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de carmenduta99
2

Răspuns:

Vil prezint pe cainele meu! Pufi(orice nume de caine vrei tu)Acesta are 2 ani si provine din rasa bișon.

Pufi are ochi albaștri, urechile mici si codita micuta, el este mic de statura dar daca se ridica în doua labe ieste putin mai înalt.

Este foarte foarte energic, jucăuș, nazdravan, curios si îi place sa se joace cu toată lumea. urechile mici si codita micuta. Pufi mănâncă toata ziua si de aceea este grăsuț. El nu poate sa stea fara jucaria lui pardon fara jucăriile lui, are multe jucari ca si cum: mingia cu tepi, iepurila,osul cel gigantic si multe altele. Catelul meu este special în a face tot si toate chestiile pe care mi-le doresc! Sper ca te-am ajutat! Pa spor la teme!!

Răspuns de alinttu
2
Titlu: Câinele meu, MAX

Numele câinelui meu este MAX.Are 1 an și jumătate.Este foarte năzdrăvan și îi place mult atenția.Pentru mine,este cel mai bun caine din lume,chiar dacă face năzdrăvănii multe.Cea mai mare nazdravanie care a făcut-o a fost când era sa îmi distrugă camera după ce a trebuit sa am grija de pisica vecinului meu,MAX a alergat-o prin toată casa și bine ca eram singur/singura acasa,ca dacă era mama sau tata acasa…nu îmi imaginez ce Mi-ar face.Dar,bine ca l-am potolit cu niște recompese ca sa lase săraca pisica in pace.Orice prostie ar face,îmi iubesc foarte mult câinele!

COROANA? TE ROG
Alte întrebări interesante