Limba română, întrebare adresată de idenisamaria, 9 ani în urmă

Va rog am nevoie de o compunerede 15-20 de randuri in care sa descriu un peisajcare te-a impresionat .In compunere trebuie sa prezint doua trasaturi ale peisajului .( Daca puteti sa-i dati si un titlu e super)

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de madalina094
59
In vacanta de primavara am plecat intr-o scurta drumetie alaturi de familia mea pe deal.De dimineata,soarele ardea stralucitor anuntand ca va fi o zi minunata. 
Am pornit degraba , echipati corespunzator si dornici de aventura.Pe drum am zarit cateva peisaje de nedescris , poienite inverzite si acoperite de mireasma dulce si imbietoare a primaverii, printre care se zareau caprioare jucause , veverite repezite , harnicele albine care alergau din floricica-n floricica si zeci de fluturasi multicolori. Totul era minunat aici , fapt pentru care am facut o serie de fotografii ca amintire.Peisajul colorat,era invelit de iarba verde si proaspata iar ici-colo se mai zarea cate o ciupercuta rosioara. 
Incetul cu incetul se facea seara , cativa nori cenusii acoperisera bolta albastra a cerului pe care din cand in cand mai trecea cate un stol de pasarele. Noi am plecat incetisor spre casa , ramanand placut impresionati de peisajul poienitei,si promitand ca vom mai face asemenea drumetii incantatoare cat mai des .

idenisamaria: mersi
Alte întrebări interesante