Limba română, întrebare adresată de zendaya3, 9 ani în urmă

vă rog am nevoie des crierea mamei

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Ina300
3
Mama mea are 36 ani este o femeie foarte frumoasa.Este scunda are ochi caprui si patrunzatori,iar parul scurt si castaniu.Ea il are aranjat si pieptanat .Ochi ei sunt blanzi si ma privesc mereu cu dragoste duiosie si caldura.De multe ori cu o simpla privire reuseste sa ma calmeze.Mama este o persoana harnica si nu plange niciodata indiferent de situatie.In fiecare dimineata cand ma trezesc si o zaresc in bucatarie pregatindu-mi micul dejun delicios si gustos. .Dupa aceea eu ma duc la scoala ea la serviciu.Mama mea la servici este o persoana energica .Cand sunt bolnava ea ma ingrijeste cu atata bunatate.Si oricat voi face pentru ea nu este de ajuns .Mama tu esti dintre cele mai bune mamici .As vrea sa cresc mare ca sa poti sa fi mandra de mine asa cum sunt eu cu tine

Ina300: Sper sa te ajute!
Utilizator anonim: ,,In fiecare dimineata cand ma trezesc si o zaresc in bucatarie pregatindu-mi micul dejun ."aici lipsește o parte din propoziție.
Ina300: da scuze
Utilizator anonim: Corectează:)
Ina300: ok
Ina300: gata
Utilizator anonim: Așa:))))
Răspuns de Utilizator anonim
2
Mama,fiinta care timp de nouă luni ne-a purtat în pântecul ei si ne-a dat viață,fiinta a cărei suflet este atât de iubitor si bun cu copilul ei,ea este ființa care ne va apăra în orice moment din viață,ea este cea care ,dacă va fi nevoie își va da si viața pentru noi,se va sacrifica. Mama,femeia a cărei ochi îi vedem prima dată pe lume când ne naștem,femeia a cărei glas îl auzim la naștere și femeia a cărei îmbrățișări va fi mereu plină de dragoste. Mama este persoana căreia îi putem spune orice si in care putem avea încredere cu adevărat,este persoana care ne cântă înainte de culcare si ne da un pupic de noapte bunã. Chipul ei blând și frumos este pentru fiecare copil lumina de dimineață iar mângâierea să iubitoare este pentru oricine o binecuvântare.Ochii ei lucioși si veseli surâd zilnic când își vede copilul fericit,si plâng când îl vede necăjit si supărat. Mama este una cu noi,este singura ființă de pe pământ care a suportat atâta durere până la naștere și ar fi în stare să mai suporte pentru a ne salva nouă,copiilor ei viața.

Ina300: oricum bravo!
zendaya3: vă mulţumesc mult că eu nu știam cum să o fac
bogdanelbobo44: bravo !
Alte întrebări interesante