Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

Vă rog dau coroană o compunere de 50 de rânduri despre,, cine sunt eu?,, dau coroana stele și 25 de puncte va rog e urgent!!! ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de helenaepure232
1

Cine sunt eu ?

8 planete .7 milioane de oameni pe Pământ .

Și în fiecare secundă se nasc noi suflete și în fiecare secundă altele mor . Din acesta mare de suflete fac parte și eu . Dar cine sunt eu ?

Eu sunt un om plin de defecte și calități , lucruri fără de care nu as mai fi eu. Lucrurile care mă fac diferita fata de ceilalți . Sunt plina de vise , speranțe , greșeli ,lucruri bune . Cu fiecare bătaie de inimă îmi doresc mai multe , dar multe este doar un bonus .

Timpul este că și un ocean . Nu putem să îl ținem cu mâinile ,însă daca suntem destul de curajoși , putem sa facem orice parte mai mica de timp sa conteze . Când era mică nu realizam asta , mă multumeam cu ceea ce aveam .

Acum insa vreau din ce in ce mai mult. Și vreau ceva material , pentru că asta e ceva trecător . Vreau că cândva în viitor cineva să își amintească de mine . Vreau sa fiu o voce auzită din marea de inimi , nu doar ecoul cuiva . Sunt vorbe mari , însă cât timp trăiești totul este posibil .

Viața e că un munte , însă în timp ce îl urci realizezi că priveliștea a meritat efortul .

Sunt acea persoana care știe ce vrea și știe că nu trebuie să renunțe la asta , știe că e dificil să aștepți până totul va fi realitate ,pentru că e cu mult mai dificil sa regreți că nu ai incercat !


Utilizator anonim: ms
helenaepure232: Cu plăcere
Alte întrebări interesante