Biologie, întrebare adresată de mihael4ik, 9 ani în urmă

VA ROG E FOARTE UNGENT VA AJUT SI EU, VA ROGGGGGGGG!!!
Parintii ti-au daruit un catelus la ziua ta de nastere.
Ce conditii vei crea pentru a-i forma un comportament adecvat la locul lui de trai?
Argumenteaza raspunsul intr0un text de cel putin 1/2 pagina.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Dumytors
13
Adoptia unui catel ne schimba viata - inainte de a face acest pas, trebuie sa ne asiguram ca suntem capabili sa facem fata unui astfel de angajament. 

Este o decizie similara cu a hotari nasterea unui copil.
Ca si omul, cainele are nevoie de spatiul sau personal, de un "teritoriu" pe care sa-l poata apara, in care sa se simta bine si in care sa se poata retrage atunci cand are nevoie de liniste. Un cos adaptat taliei, plasat intr-o zona mai linistita a casei si o patura comoda ar fi o solutie ideala.
Mancare de calitateTrebuie sa fie mentionat ce tip de mancare este potrivit pentru Dogul German. Toti cainii necesita o mancare de buna calitate, cu un supliment adecvat de proteine pentru buna dezvoltare a oaselor si a muschilor, iar acest lucru este in mod special esential pentru rasa gigant, a caror pui cresc mai mult decat media celorlalte rase. Asculta sfatul crescatorului tau care te poate ghida in hranirea puiului si in cele din urma sa treaca la dieta de caine adult.Dimensiunea lazii este un alt lucru care trebuie luat in considerare. Puii nu raman mereu pui, de fapt ti se pare ca puii de Dogi Germani cresc chiar in fata ta. Daca nu esti dispus ca investesti bani pentru a cumpara o noua lada de fiecare daca cand catelusul tau creste, atunci ar trebui sa cumperi una potrivita atat pentru marimea de pui, cat si pentru cea de adult. O lada foarte mare va fi necesara pentru un Dog German de marime maxima, care, daca sta in picioare are peste 61 cm.AsternutulAsternutul din lada cainelui, ca de exemplu o pernita moale si o patura dragalasa, il va ajuta pe caine sa se simta ca acasa. Aceste lucruri vor inlocui crengutele, frunzele etc, pe care catelul le-ar folosi in salbaticie pentru a-si face un adapost ; catelusul poate sa-si faca propriul sau adapost in lada. Chiar daca puiul tau este mult mai diferit decat stramosii sai care erau priceputi in a-si concepe un adapost, acest instinct a ramas inca in genetica lui. De asemenea, pana sa fie adus catelusul acasa, el era obisnuit cu caldura mamei si a celorlalti pui, iar chiar daca aceastea nu se compara cu caldura unui corp, ii asigura catelusul ceva cu ce sa se infofoleasca. In afara de motivele mentionate anterior, asternutul moale este foarte important, deoarece previne aparitia bataturilor pe coatele Dogului German . Vei vrea sa speli asternuturile catelusului cat mai des in cazul in care are loc un accident in lada si sa inlocuiesti sau repari orice este zdrenturos si s-a uzatJucarii, jucarii, jucarii!Cu o varietatea atat de mare de jucarii si atat de multe care par a fi foarte amuzante pentru catelul tau, trebuie sa fi foarte atent in selectia pe care o faci. Este incredibil ce poate face o serie de dinti de catelusi unei jucarii inocente ; deci, siguranta este o preocupare majora. Fii atent sa alegi cele mai durabile produse pe care le gasesti. Oasele si jucariile tari din nailon sunt o alegere sigura, si sunt diponibile in diferite arome si mirosuri, care vor atrage cu siguranta atentia cainelui. Este amuzant sa te joci un joc de aducere a mingii cu cainele tau, si de asemenea, exista discuri facute special pentru a rezista dintilor cainelui

mihael4ik: ms muult
Dumytors: cu placere, marcheaza ca cel mai inteligent, te roggg
mihael4ik: deodata nu ppot trebuie sa ashtept putin dar neaparat voi marca
Dumytors: ms
Alte întrebări interesante