Limba română, întrebare adresată de zzmax4404, 8 ani în urmă

Vă rog frumos,dau 20 puncte . Scrieți ce emoții vă transmite acest fragment în minim 10 rânduri , am nevoie de un răspuns inteligent ,dau coroană!

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de yologou27
1

Textul suport reda sentimente de uimire si soc din partea ursului atunci cand observa si realizaza faptul ca oamenii, aleg sa traiasca de buna voie in asa-zisele custi. Acesta pare a fi dezamagit in momentul in care iluziile sale par a fi o inselaciune. Cu toate acestea, fara sa realizeze, oamenii din locuinte l-au remarcat speriati pe ursul ce ii veghea, iar acestia s-au proptit de indata la ferestre pentru a-l admira mai bine. Erau de-a dreptul infiorati ca un urs, un animal salbatic fiind, statea de panda in jurul caselor lor, insa ce nu stiau acestia era faptul ca Bianca, era complet ascultatoare si blajina.

coroana?


zzmax4404: Poți asemena fragmentul cu ceva din viața reală?
zzmax4404: Te rog
yologou27: da, as zice ca semnificatia generala prezentata prin fictiune in textul suport poate fi asemanata cu situatiile din viata reala atunci cand anumite planuri sau circumstanta nu decurge asa cum credem noi ca va decurge, iar in schimb primim o reactie complet opusa din partea publicului, contrar asteptarilor.
zzmax4404: Mulțumesc frumos!
yologou27: cu placere, coroana?
zzmax4404: Sigur,trebuie să aștept să-mi arate
Alte întrebări interesante