Limba română, întrebare adresată de lilipaulet22, 8 ani în urmă

VA ROG FRUMOS PUTEȚI SA MA AJUTATI DAU COROANĂ! ​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de cirtiuantonia84
0

Răspuns:

Matusa mea Andreea a avut un catel Labrador pe nume Bingo. Era foarte frumos, era crem cu ochi maro. El era foarte cuminte si asculta de stapana sa. Verisorul meu Eduard, are autism si cateii Labradori sunt recomandati pentru persoanele cu autism. Asa, matusa mea s-a hotarat sa il ia acasa pe Bingo. Era foarte jucaus si prietenos cu copiii. Eu il iubeam foarte mult, desi nu era al meu, dar imi placea de el ca pe propriul meu catelus.

Dar intr-o zi cu soare insă, a urmat fapta si vestea tragica. Bingo a murit dimineata. Toata familia a fost suparata. Matusa mea a fost la veterinar si s-a constatat decesul. Ea l-a ingropat in pamant, in curtea casei, unde ii placea mereu sa fuga si sa se joace, langa copacul unde statea la umbra in zilele insorite. A fost o zi neagra pentru noi. I-as sfatui pe oamenii care au catei, sa ii hrabeasca, sa ii iubeasca si sa le ofere ce e mai bun, fiindca merita din plin! Ai grija de catelul tau, doar el iti va mai fi alaturi cand nimeni nu o sa fie.

Intamplare Reala!!!!

Răspuns de anto8365
0

Răspuns:

Maria avea un labrador pe nume Bela . Soarele galben il ardea pe față. Parintii Mariei i-au zis sa mearga sa se plimbe cu Bela. Fetita fericita , luă lesa i-a pus-o labradorului si au plecat. Cand au ajuns in parc , catelul a vazut o pisica.Acesta a dorit sa alerge catre ea , iar lesa s-a rupt . Fetita si a pierdut catelul

Alte întrebări interesante