Limba română, întrebare adresată de elea79708, 8 ani în urmă

Va rog frumos sa imi explicaţi cerinţa, va rog frumos este urgent!


Imaginati-va ca pregatiti un eveniment dedicat zilei limbi romane la care vor participa elevi invitati din tarile vecine. Stabiliţi care ar fi cele mai importante momente ale evenimentului organizat.

Realizati un poster reprezentativ pentru acest eveniment folosind mijloace diferite de exprimare:cuvinte, fotografi, desene, decupaje din reviste etc.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de anne2505
111
Cerinta este sa exprimi tu care ar trebui sa decurga evenimentul dedicat zilei limbii romane, planse cu imagini reprezentative evenimentului. Exemplu - din ce limba romanica provine limba romana, asemanari si deosebiri. Dimineata ora 10 de exemplu sunt primitii elevii straini, sunt serviti cu ceva produse alimentare si se prezinta provenienta limbii romane din limbii romanice. Ora 12 o pauza. Ora 13 masa de pranz specific romaneasca cu un meniu in limbii straine dar care sa cuprinda denumirea mancarii cu explicatii privind limba romana. Ora 15 o vizita la Muzeul. ... (alege tu, dar sa aibe legatura). Ora 17 o vizita in parc pe aleiile cu statuile marilor scriitori romani.
Sper ca te-am ajutat!
Alte întrebări interesante