Limba română, întrebare adresată de deeaandreea11, 9 ani în urmă

Va rog frumos stiu ca nu mai suntem in perioada scoli dar, vreau si eu o compunere cu titlul :Pana la nori de vre-o 10 randuri care sa cuprinda si dialog.....?? Va rog mult sa ma ajutati....

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
3
                               Pana la nori
             Ahhh...ce minunat zbor pe cerul cel senin si albastru precum marea,zbor cu pasarile migratoare,zbor,zbor,zbor...pana sus la soarele cel auriu ce ma cheama cu razele sale lungi si mult iubite.
             Aaa...ce mare bucurie sa zbor...sa plutesc asemenea unei lebede ,sa vad tot ceea ce se intapla in lume...e minunat dar as vrea sa zbor...pana sus la nori sa explorez lumea nevazuta si sa intalnesc noi aventuri.
             -Vaiii...Dumnezeule...daca-mi asculti mica rugaciune,indeplineste-mi dprinta sa ajung pana sus la nori caci acesta e visul meu...sa stau pe-un nor si sa-l observ cu mare gratie.
             -Faca-se voia ta,micuta mea oita,caci eu sunt pastorul tau...si pentru faptele crestine pe care le-ai savarsit dorinta acum ti-am indeplinit.
            Ahhh...acum zbor ...zbor si dau din aripile albe ca ale ingerilor si plutesc vesel si cu bucurie pana sus la nori...in sfarsit dorinta s-a indeplinit.
Alte întrebări interesante