Limba română, întrebare adresată de inimatedoare, 9 ani în urmă

Va rog....imi faceti povestirea filmului disney "Regatul de gheata"......plz. coroana

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Alexuca24
4
Elsa s-a născut cu o putere specială: poate îngheța lucruri și poate crea zăpadă. La început, e doar o joacă, un motiv de bucurie pentru ea și pentru surioara ei, Anna. Însă într-o seara, lucrurile scapă de sub control și, fără sa vrea, Elsa o loveste cu o rază înghețată pe sora ei. Singura salvare vine de la trolii din munți, care îi șterg Annei orice amintire despre puterile surorii ei și o avertizează pe Elsa că trebuie să învețe să-și stăpânească puterile. 
Pentru a o ajuta, părinții fetelor izolează palatul, închizând porțile, în timp ce frica o face pe Elsa să se țină la distanță de Anna. Însă părinții fetelor mor într-un naufragiu și trei ani mai târziu, când Elsa devine majoră, are loc încoronarea ei. În onoarea evenimentului, porțile castelului se deschid și în timp ce Anna găsește dragostea, Elsa trebuie să-și ascuda emoțiile petru a nu-și dezvălui puterile. Dar lucrurile scapă de sub control și, fără să vrea, Elsa dezlanțuie o furtuna care aduce iarna veșnică, apoi fuge în munți. Singura care poate aduce înapoi vara este Anna, ajutată de Kristoff, un tânăr a cărei meserie este furnizarea de gheață către regat, Sven, renul lui simpatic, la fel de adorabil și de loial ca un cățeluș, și Olaf, un om de zăpadă viu.

inimatedoare: dar eu vreau facuta de tine nu copiata.....ca asta am m-ai vazuto si de aceea nu am vruto pe asta pt ca nu este detaliata 3 randuri acolo gata povestirea ori mi-o faci tu ori nu!!
Alte întrebări interesante