Limba română, întrebare adresată de kinder252, 8 ani în urmă

Vă rog mult, e urgent!!
Dau coroană
Dacă nu înțelegi imaginea prea bine apăsați pe imagine!

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Luminix
2
Omida și Fluturele

Într-o bună zi, Omida o porni prin iarbă spre un loc umbros, cu speranța că va găsi în drumul său un dud ale cărui frunze i se păreau delicioase.
Pe drum își oglindi trupul într-un ochi de apă rămas de la ultima ploaie și, speriată, se retrase neplăcut surprinsă. Porni din nou la drum, de data aceasta îngândurată și întristată, gândindu-se care este rolul său, cu așa un corp acoperit de firișoare subțiri - dacă ea fusese speriată, se gândea ce cred ceilalți când o văd.
Pe drum văzu un Fluture superb și îl întrebă cum de poate fi așa frumos, dar acesta trecu în viteză pe deasupra ei, fără ca măcar să o privească.
Se ascunse într-un ou micuț de mătase produs de ea însăși și se ascunse sub o frunză - nu-i mai trebuia nici mâncare.. Nu știa cât dormise, dar acum parcă nu mai avea loc și începu să roada oul de mătase din interior și, deodată, la lumină văzu două aripi imense de un albastru minunat. Își dădu seama care-i era rostul...

Morala:
Dacă ai suficientă răbdare, vei afla până la urmă că fiecare are drumul său în viață și oricât de inutilă ți se pare viața ta, cu siguranță, ai un rost.

kinder252: face ti o grabă buna
Luminix: Mulțumesc!
Alte întrebări interesante