Limba română, întrebare adresată de anaaa18, 8 ani în urmă

va rog o compunere de 15-25 de randuri cu titlul LA MARE

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de VeaAdina
1
                                                      La mare


     Vara asta am vrut sa merg la mare cu familia , verisorii si prieteii mei ...
      Erau 40 de grade afara , in casa erau 36 . Ma uit pe fereastra si vad  o familie care strange niste bagaje . Am auzit de la Anca , prietena mea cea mai buna , ca se duc la mare . Cand am auzit , timp de sase - sapte zile nu am putut sa-mi scot asta din gand , ... " Vreau sa mergem si noi la mare , tati ! " asta ii ziceam in fiecare zi , ba' daca ma gandesc mai bine , ... IN FIECARE ORA de cand am aflat acel lucru . 
     Pana la urma tata a cedat si a spus " Bine , bine ! Mergem la mare ... " . Cat de fericita am fost ! Credeam ca o sa trebuiasca sa-i zic asta toata vara ... dar NU ! Acum stiu ca mergem !
     A doua zi ne trezim de dimineata si , incepem sa ne facem bagajul . Eram tare incantata ! Ne schimbam , si urcam in masina . 
     Drumul era luung pana la mare , ... Dar tata a zis ca ne duce , deci ne-am dus .
     Ajunsi acolo , am cumparat niste sezlonguri , cred ca vreo 7 pentru ca eram destul de multi ... dar un sezlong costa cate 15 lei . Nu am bagat  de seama , asa ca m-am dus sa aleg un loc unde sa stam . Am gasit , cred ca cel mai bun loc ! Era chiar pe uscat langa apa , cu 3 umbrele o masuta luunga si 7 sezlonguri , cum am spus . Nu voi sta sa va povestesc tot , fiindca m-as lungi foarte foarte mult .
     Tot ce pot sa va spun acum , este ca m-am ales cu niste arsuri , fiindca am uitat crema de plaja , dar eu zic ca pentru o zi de balaceala ... Merita din plin ... Au !

Sper ca te-am ajutat !!^^

anaaa18: mulțumesc
VeaAdina: cu placere
Alte întrebări interesante