Limba română, întrebare adresată de bmadalin27, 8 ani în urmă

va rog o compunere de 30 rânduri cu cuvintele
Calm
lung
Scurt
Bogat
Sărac
Răcoros
Verde
umed
va roggg repedeeeeeee

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de lukegaldau
1
A sosit vara cea mult așteptată . a sosit anotimpul frumos al vacanțe lor, călătoriilor și bucurie . încet, încet, vara pictează cu un verde puternic toată pădurea, acoperea pășunile și munții umezi cu verdeață. Peste râuri și la Cory a așternut un albastru STEL A sosit vara cea mult așteptată. A sosit anotimpul frumos al vacanțe lor, călătoriilor și bucurie. Încet, încet, vara pictează cu un verde puternic toată pădurea, acoperă pășunile și munții umezi cu verdeață. Peste râuri și la Cory a așternut un albastru Strălucitor transparent.

În livada răcoroasă, a atârnat un plan cireșe și vișine rumene, mere Și pere gustoase și parfumate. Pe ogoare a acoperit cu aur greu spicele de greu și de secară. Fântân pe ogoare a acoperit cu aur greu spicele de greu și de secară. Fânețele au prins un miros calm, plăcut și a dormitor. Cântecul creierilor lung te farmecă și te cheamă la cosit. Florile de camp s-au culcat în capitele de fân parfumat.

Totul este plin de viață. Peste tot se aud Râsetele copiilor scurte, cântecul agricultorilor pe ogoare, ciripitul pasărilor și mugetul animalelor. Toate vietățile se bucură de viață. Soarele bogat rade și își revarsă căldura cu multă bucuriej toate vietățile se bucură de viață. Soarele bogat rade și își revarsă căldura cu multă bucurie.

Anotimpul vara este cel mai îndrăgit pentru că are farmecul sau aparte

bmadalin27: si la ce te refereau cu Cory
lukegaldau: Auto-corectare. Trebuia sa fie “și lacuri”
lukegaldau: Coroana?
bmadalin27: da este foarte drăguță compunerea multumesc
lukegaldau: N-ai pentru ce
Alte întrebări interesante