Limba română, întrebare adresată de Uduwidhue, 8 ani în urmă

va rog punctul b) repede dau u coronă​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de andreeabobo1284
0

Răspuns:

Vladimir cel voinic

A fost o dată ca niciodată un tânăr foarte voinic și credincios, ce locuita într-un minunat castel la poalele munților. Era vară. Păsărelele gingașe ciripeau la tot pasul, norii zâmbeau pământului iar animalele castelului zburdau vesele în poienița cu soare.

Tânărul a primit de veste că un împărat îi va da fiica și jumătate din împărăția sa celui care o salvează din mâinile unor oameni răi ce o răpiseră. Acesta i-a înfrânt pe toți și a reușit să salveze fiica de împărat. Tatăl acesteia s-a ținut de promisiune și i-a cedat tronul tânărului, viitorul său ginere.

Nunta a fost desprinsă din rai. Mirii erau foarte frumoși împreună. Toți împărații, împărătesele, prinții și prințesele au fost prezenți la nunta lor. Aceștia au trăit fericiți până la adânci bătrâneți.


Uduwidhue: una mica
Uduwidhue: una mică
Uduwidhue: nu mare
andreeabobo1284: Pai nu se vede bine in poza,de cat sa fie?
andreeabobo1284: Anotimp al contrastelor, toamna oferă motive de iubire, dar și de tristețe. Își etalează cu mândrie paleta de culori de care dispune și risipește miresme dulci și amărui. Cu oamenii e darnică. Împarte cu ei rodul bogat al grădinilor și al livezilor, iar pentru astra oamenii o consideră o zână bună, care aduce bucurie în suflet. Natura, în schimb, are motive să o considere o zână tristă.
andreeabobo1284: Scuze,am gresit raspunsul cel de aici.
andreeabobo1284: Iti trimit imediat
andreeabobo1284: aleg fata mosneagului pentru ca ea este buna la suflet si ii ajuta pe toti . Ea ajuta oameni care ii apar in cale cu suflet si nu asteapta nimic in schimb . Ea nu sta nici un pic pe ganduri si da o mana de ajutor fiecaruia . La randul ei si ea este rasplataita pentru faptele facute , si primeste daruri . Ea munceste de zori pe cand fata babei statea si se odihnea toata ziua . Ei ii place sa munceasca si fara a primi ceva la schimb . Este frumoasa si o fire blanda si muncitoare .
Alte întrebări interesante