Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

Vă rog puteți să mă ajutați și pe mine cu o compunere pe numele ”Povestea Ariciului”

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
5
Povestea ariciului

Sunt un arici, m-am nascut asa si a fost frumos, cat eram mic aveam o mama, un tata, dar... vremurile s-au schimbat, ei  au disparut, iar eu am ramas singur. Nu am putut niciodata sa ma adaptez caci toti ceilalti se temeau de mine, ma considerau  agresiv sau periculos chiar daca singurele mele intentii erau de a imi face un prieten, dar mereu in loc sa ajung sa ranesc pe cineva accidental ma raneam singur.
Zilele treceau, noptile in pustietatea lor isi derulau sensul, iar eu ma intrebam daca sunt oare   ultimul pe acest pamant, blestemat sa nu aiba pe nimeni langa el, daca sunt oare blestemat sa port acesti tepi doar pentru a nu imi face prieteni? Iar cat stateam eu ganditor in noapte dintr-un tufis se auzi un zgomot.
-Pleaca, te rog, nu vreau sa te ranesc.. spun eu cu glas   tremurand
Din tufis iesea o silueta aproape  identica cu a mea, ai zice ca am fi unul si acelasi, dar cum era posibil? Sa mai existe oare si un alt ''blestemat'', ca mine? 
Timpul mi-a dovedit ca singur nu am fost niciodata si  probabil nici nu voi fi, ca prietenii poti sa ti-i faci oricum, si ca cel mai frumos e cand gasesti pe cineva exact ca tine, pretuindu-le nu doar valoarea lor cat si pe a ta.
Alte întrebări interesante