Limba română, întrebare adresată de vornicuandrei45, 8 ani în urmă

Va rog repede! 30 de Puncte!
Compune un scurt text despre primavara în care sa utilizezi cel putin 10 pronume personale in cazuri diferite(forme accetuante,neaccentuate).

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de creturebecca18
2

Primavara

Era o zi frumoasa de februarie.Eu am auzit un sunet care venea de afară. Când am mers în gradina , am observat ca Primavara și Iarna se certau.

Primavara m a întrebat cine ar trebui sa stăpânească următoarele trei luni. Eu am spus ca este timpul primăverii care trebuie sa aducă căldură și razele calde ale soarelui.

Sfarsit!


creturebecca18: Sper sa fie bine
creturebecca18: succes
Răspuns de alemaria874
1

Primăvara este un anotimp frumos, care încet, încet aduce căldură. Eu și prietena mea, Erika am ieșit afara, era foarte cald. Ne-am dus în parc și acolo am găsit-o pe Daria, Miruna și l-am găsit și pe Ștefan. Am stat ceva timp în parc după ne-am dus sa ne luam ceva de la magazin. Cu toții ne-am luat jeleuri de diferite arome. Încă era cald și bine afara, albinele, fluturii, gargaritele și alte insecte zburau prin aer și prin natura. Copiii zburau pe câmp îmbrăcați subțire. Natura se trezea la viata, in câteva minute toți intrau în casa voisi și nerăbdători pentru ziua care va urma.

Alte întrebări interesante