Limba română, întrebare adresată de alelele123, 8 ani în urmă

Va rog repede plssssss

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Komisarul
0

Răspuns:

Hai sa te ajut fiindca te intereseaza!

Cautatorul de comori

Acum cateva zile am urmarit la tv un film care m-a impresionat - JUMANJI film de aventura fantastica. Totul a fost destul de urmarit,  placandu-mi la nebunie acest gen de film. Filmul a durat ceva, asa ca m-a culcat destul de tarziu. Numai ca in somn am avut un vis destul de dragut!

Eram initiatorul unui joc al cautarii unei comori pierdute undeva intr-o lume fantastica, in care ajungai doar daca te teleportai cu gandul. Mi-a placut sa fiu eu cel/cea  care am creat jocul! Stai, stai sa imi amintesc ce presupunea acest joc!

Aveam o harta, iar pe ea erau trasate diverse puncte. Fiecare punct insemna un loc de explorat. Porneai de la baza unui munte mare si plin de vegetatie densa si parcurgeai printr-o deschizatura a acestuia intreg traseul. Trebuia sa pornesti de la deschiderea muntelui, acolo unde formam intreg grupul cu tot echipamentul necesar. In locul respectiv, gaseam un indiciu pentru a merge mai departe in cautarea comorii. Daca gaseai indiciul corect, locul se lumina cu o lumina spectrala si te puteai teleporta spre locul urmator. Daca nu il identificai corect, din munte tasneau flacari de foc si te trezeai inconjurat de animale fantastice cu cap enorm, aripi si cozi cu tepi, de care trebuia sa scapi cumva fie ascunzandu-te, fie luptandu-te cu ele!

Harta parea magica si de fiecare data cand identificai locul si indiciul, fiecare punct al ei se ascundea lasandu-ti posibilitatea de a merge mai departe.

Odata stabilite regulile jocului, am pornit la joc! Am ajuns la deschiderea muntelui cu gandul ca voi descoperi primul/prima comoara mult visata, am aprins flacara pentru a intra in joc.... ceasul desptepatator suna de zor!

Era ora 7 si trebuia sa ma pregatesc de scoala. M-ama trezit putin zapacit /a si suparat /a ca tocmai ma intorsesem dintr-o lume fantastica si mi-a parut rau ca nu am continuat jocul meu. Ce vis!

Explicație:

Alte întrebări interesante