Limba română, întrebare adresată de ruxandra1197, 8 ani în urmă

va rog repede urgentttttt!!!!!!vreau un răspuns complet și foarte inteligent !!!!!!ma abonez și dau 5 stele și o inimioara !!!!va rog !!!!!​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de JohnnyBravo25
1

Răspuns:

In opinia mea, protejarea mediului este foarte importanta ,deoarece planeta este viitorul nostru si nu numai atat ci si daca o protejam  toti oamenii  de pe glob sunt mai sanatosi.Din cauza consecintelor actiunii omului si animalele au de suferit .

   In primul rand, sanatatea este strans legata de mediul in care traim, cu cat el este mai sanatos si noi suntem mai sanatosi. De exemplu, din cauza poluarii mediului si mancarea pe care o consumam devine toxica pentru organismul nostru.  

   In al doilea rand, din cauza noastra nu numai noi avem de suferit ci si celelalte fiinte de planeta. De exemplu, din cauza defrisarii padurilor multe animale isi pierd habitatul in care traiesc si ajung sa ajunga pe cale de disparitie.

   In concluzie, cu trecerea timpului planeta noastra devina tot mai poluata, iar noi trebuie sa o protejam pentru a diminua efectele negative ale acestor actiuni ale poluarii.


ruxandra1197: vreau și un titlu
JohnnyBravo25: Protejarea mediului. Gasesti tu ceva.
Alte întrebări interesante