Limba română, întrebare adresată de isvancairina, 9 ani în urmă

va rog repedee . intrebarea e asaa : redacteaza un text de maximum 10 randuri care sa prezinte o reclama a unui obiect / sau a unei locatii turistice , la alegere . va rog sa raspundeti rapid

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de xPurple
0
Veniti sa luati Noul Parfum Absolut Incantator! E cel mai bun parfum ce a existat si va exista! E cel mai bun model de la firma (numelefirmei)! Trebuie sa ai unul!

isvancairina: imi trebuie cel putin 1o randuri !!!
Răspuns de deeadeyutza
2
muzeul antipa este cea mai vizitată instituţie muzeala din Bucuresti.muzeul naţional de istorie naturală grigore antipa este una dintre cele mai vechi instituţii de cercetare a biodiversitatii si de educare şi culturalizare A publicului. este în acelaşi timp una dintre cele mai cunoscute şi apreciate "baza de date" prin colecţiile muzeului unele dintre ele valori ale tezaurul mondial. muzeul a fost infiintat in 1834 de către mihalache ghica este amplasat in bucuresti în şoseaua kiseleff numărul 1. patrimoniul muzeului este format din peste 2 milioane de piese, grupate în diferite colecţii: zoologice, paleontologice, deminerale şi roci si entenografice.
Alte întrebări interesante