Limba română, întrebare adresată de ezvladcojo23, 7 ani în urmă

Va rog sa imi faceti un text creativ cu expresile acestea:dealuri zgribulite,țarini zdrențurite,Toamna cea întunecată,zugrăvise frunzele,cerneluri roșii.
Dau coroana si 10 puncte

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de larihortolomei
0

Răspuns:

Copilul toamnei

Era odată un copil care nu avea mama sau tata,toată ziua era afara jucându-se cu singurul lui prieten adică câinele lui..pe dealuri zgribulite toată ziua ii vedeai,nu aveau un anume loc unde sa doarmă de acea le era teama de Toamna cea întunecată,ca să aibă unde dormi amândoi zugrăvise niște frunze pe care le au revin imd scz


ezvladcojo23: nu este facut bine
larihortolomei: stiu
ezvladcojo23: pai si de ce l ai mai scris?
Răspuns de isabelamaria2715
2
INTR-o toamna, pe când dealurile zgribulite tremurau de frig s-a întâmplat o minune.
Tarini zdrențuite abia se vedeau de ce ceata groasa era. Andrei stătea pe covorul moale. Deodată Toamna ia bătut in geam. El de curiozitate s-a dus sa vadă ce dorește. Dansa l-a chemat cu ea ca sa zugrăvească frunzele. El a acceptat. Andrei și-a luat geaca,căciula și fularul și a ieșit afara. Zâna Toamna ia dat câteva acuarele ca s-a picteze frunzele. Așa de rapid a trecut timpul in cât Andrei a adormit in timp ce picta frunzele. Toamna când l-a zărit l-a luat pe covorul ei magic din vata dulce și l-a dus in patul sau.
Toamna cea întunecată nu e mereu trista și neprietenoasa.

ezvladcojo23: Mulțumesc
isabelamaria2715: Cu drag!
Alte întrebări interesante