Limba română, întrebare adresată de David267, 8 ani în urmă

Va rog sa imi spuneti lucruri despre incendiile de vegetatie din Australia( cand a inceput , cine a fost afectat , cum au avut de suferit animalele, cum au contribuit oamenii , etc ! Sa fie niste informatii dezvoltate!!!!!!! SI SA FIE REALE !!!!!! DAU COROANA ... PLSSSS. HELP

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de victorandrei76
2

Explicație:

Au început la când la noi a venit Iarna

Animalele au fost rănite grav unele dintre ele iar restul sunt foarte grav afectate din cauza foarte mare de poluare a aerului de acolo animalele și aceea zona sunt foarte multe . Oamenii au contrebuit foarte mult mai ales pompieri care au dat chiar și APA animalele care erau foarte grav afectate ,le au dus la doctorii veterinari că acestea sa nu moara și să mai poată trăi . In Australia vegetația este foarte mult afectata din cauza acelor incendii care se produc din cauza gradele care sunt peste normal , și nu numai animalele sunt afectate mai sunt afectati și oameni care locuiesc acolo au fost evacuați din casele acestora . Multi au fost duși la adăposturi și cei de acolo au avut mare grija de acesti .

MULT SUCCES SA AI LA CE AI AVUT SA FACI ACEST COMENTARIU SI SPER CA EU TI AM FOST DE AJUTOR .

MULT SUCCES

Răspuns de AndreeaRianna
3

Răspuns:

Incendile din Australia au avut loc în urmă temperaturilor forte ridicate care au ajuns până la 45 grade dar și din cauză că au fost plante uscate lăsate la soare.

În urma acestor incendii au fost distruse case ,mașini oameni au fost găsiți morții și animale au suferit mult mai ales urși koala ,dar au fost și încă sunt oameni cu chip de înger care ajuta animalele ba chiar și oamenii ,de exemplu vedetele au donat bani ,alimente și alți au aruncat mâncare cu elicopterele petru animale și chiar adăpost .

Sute poate chiar mii de voluntari și pompieri au luptat cu flăcările dând cu cisterne cu apă și spumă, unea chiar au și murit salvăm alte vieții ,dar după cum au spus și,pompieri ,,degeaba suntem noi aici luptăm cu flăcările,dacă președintele nu face nimic".

Alte întrebări interesante