Engleza, întrebare adresată de bejanalin9, 9 ani în urmă

Va rog sa imi traduceti asta :

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de FantabulousKilljoy
0
Gwyneth Paltrow, care a fost nascut in Los Angeles, nu e un străin pentru viața de Hollywood. Mama ei este o actrita si tatăl ei e un important producator de televiziune. Cu constructia ei subtire si parul lung si blond, arată bine si aristocrata, dar are criticii ei. Julia Roberts o descrie ca fiind atractivă intr-un fel. Unii spun ca ea .... (nu stiu ce inseamna) ca sa ajungă unde este astazi. 'oamenii nu te ... pentru cine sunt părinții tăi. Daca iti pasă fă.o, uită.'
Răspuns de Eldyra
0
Gwyneth Paltrow a fost nascut in Los Angeles, nu e străina viața din Hollywood. Mama ei este o actrita,iar tatăl ei e un important producator de televiziune. Cu trupul ei subtire si cu parul sau lung si blond, arată bine si este o aristocrata cu toate ca are si  ea criticii sai. Julia Roberts o descrisa ca fiind atractivă intr-un fel.Unii spun ca ea a tras din greu sa ajungă unde este astazi. 'oamenii nu te angajeaza pentru cine sunt părinții tăi. Daca nu o poti face,renunta (uita).

Geta1955: oberts o descrie ca fiind atractiva, cu un sarm oarecum cabalin. Unii spun ca ea a tras sfori ca sa ajunga..... Dar ea neaga vehement.
Alte întrebări interesante