Limba română, întrebare adresată de zuza47, 9 ani în urmă

Va rog sa ma ajutati cu o compunere dupa imagini..in imagine este un elev racit care sta la pat si colegul ii aduce temele,aceasta trebuie sa cuprinda 7 enunturi..multumesc

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de floresculaura4
7
Erau 2 prieteni buni Marcel si Ionut, carenfaceau totul inpreuna. Intr-o zi Marcel racise foarte tare si avea febra mare. Ionut ,fiind un bun prieten, dupa terminarea cursurilor se duce la Marcel acasa sa-i dea temele. Ionut vazund cat de vrava este raceala lui Marcel, a decis sa-i faca temele cat lipseste si sa i le duca in fiecare zi. Marcel se gandi ca atunci cand vine sa-i aduca temele sa stea cu el o jumatate de ora, ca sa nu se simta singur. Acesta era pentru el un tratament al prieteniei. Ionut dupa doua saptamani se simtise foarte bine si se dusese la scoala si ii multumise mult lui Marcel pentru tot ce facuse.

floresculaura4: Scuze a avut o problema telul meu. Care faceau totul impreuna.
floresculaura4: Cat de grava
floresculaura4: La sfarsot am incurcat personajele. Marcel ii multumise....
floresculaura4: Cand spune : un tratament al prieteniei. Ionut .... Ionut este cu alineat
zuza47: multumesc mult
floresculaura4: Na-i pt ce. Imi place sa ajut persoane
Brusly: cu placere
Brusly: cautama si o sa te accept ca prieten
Brusly: vrei?
Brusly: Floresculaura4
Răspuns de Brusly
1
     Un elev e bolnav. el are un prieten.
     prietenul ii aducea de toate ii facea temele lui ii aducea mincare si multe altele. Elevul bolnav a vazut ca se simte mai bine si se prefacea ca inca este bolnav.el nu se mai chinuia sa faca nimic doar statea la televizor in pat.El se plictisise deja sa priasca atita.
   Cum credeti a facut bine elevul bolnav?

Alte întrebări interesante