Limba română, întrebare adresată de vkasinrazvan, 9 ani în urmă

Va rog sa ma ajutati cu o copmpunere in care sa prezinti o intamplare reala sau imaginara pe care ai trait-o si tu in timpul unei ore de curs


Aliceifr: te-as putea ajuta eu.
Aliceifr: A venit toamna, una dintre fetele batranului an. Ea a adus cu sine ploaia, frigul, dar si frunzele colorate in sute de nuante de rosu, portocaliu, maro si verde. Totodata, ea a adun un nou an scolar.
vkasinrazvan: Da 
vkasinrazvan: Daca vreti 
Aliceifr: *adus
alexandra304: toamna
Aliceifr: Azi e prima zi de scoala. Dupa incheierea ceremoniei de deschidere a noului an scolar, domnul diriginte ne-a chemat in clasa si a inceput sa ne vorbeasca despre lucrurile noi pe care le vom intalni in acest nivel de invatatura, despre greutatile care ne vor sta in cale, dar si despre bucuriile si reusitele pe care le vom avea.
alexandra304: buba aliceifr

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Aliceifr
2
A venit toamna, una dintre fetele batranului an. Ea a adus cu sine ploaia, frigul, dar si frunzele colorate in sute de nuante de rosu, portocaliu, maro si verde. Totodata, ea a adus un nou an scolar. Azi e prima zi de scoala. Dupa incheierea ceremoniei de deschidere a noului an scolar, domnul diriginte ne-a chemat in clasa si a inceput sa ne vorbeasca despre lucrurile noi pe care le vom intalni in acest nivel de invatatura, despre greutatile care ne vor sta in cale, dar si despre bucuriile si reusitele pe care le vom avea. In timp ce domnul diriginte vorbea, o rafala puternica a deschis geamul salii de clasa si, dintr-un vartej de frunze, si-a facut aparitia o minunata zana. Era imbracata cu o rochie din frunze, la gat avea un lantisor din boabe de struguri, iar pe cap avea o coronita din argint. Era zana toamnei. Aceasta ne-a urat succes in noul an scolar si ne-a sfatuit sa ne ascultam parintii si profesorii pentru ca ei ne vor binele si astfel vom ajunge oameni destoinici si placuti societatii.
Dupa acea cuvantare, vartejul a cuprins-o din nou si zana a disparut. Cu totii eram foarte uimiti, dar si foarte bucurosi.

alexandra304: buna
alexandra304: cf
alexandra304: activitati de educatie ecoligica
alexandra304: stii ceva
alexandra304: cf ma juti si pe mn la cv ts roggg
alexandra304: buna razvan
alexandra304: esti clasa a6a
alexandra304: nui asa ca estin ln clasa cu mn
alexandra304: ☆☆☆☆☆
alexandra304: andndj
Alte întrebări interesante