Engleza, întrebare adresată de anastasiatcaci14, 8 ani în urmă

va rog sa traduceti textul​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de andreea20071156
1
Moldova Dragostea mea

Moldova este o țară mică și foarte frumoasa. Arată ca o grămadă de struguri pe harta Europei. Mulți oameni îl numesc un corn al abundenței. Aici există podgorii și livezi minunate. Sunt pline de struguri și fructe delicioase. Suntem foarte mândri de vechi

Codri. Păstrează o mulțime de secrete despre istoria acestei bucăți de pământ dulci. Râul Nistru vă poate spune o mulțime de legende și povești despre țara noastră și oamenii ei. Cele două cetăți medievale moldovenești se află pe râul Nistru.

Numeroase mănăstiri au fost construite pe râurile Răut și Nistru, în pădure și

alte locuri de o frumusețe rară. Există un lucru care face Moldova specială. Fântânile sunt cei mai buni prieteni ai călătorilor. Nu este nimic mai bun într-o zi fierbinte de vară decât apa limpede și rece a

fântânile. Nicăieri în lume nu puteți vedea atât de multe fântâni de-a lungul drumurilor din sate

și orașe. Casele din Moldova sunt o altă atracție. Moldovenii cred că toată lumea ar trebui să planteze un copac, să construiască o casă și să sape o fântână.

Inima țării noastre este Chișinău, capitala sa. Acest oraș alb și splendid este situat pe șapte dealuri. Și oamenii din Moldova sunt foarte speciali. Amabili, muncitori și ospitalieri, sunt, de asemenea, foarte.
Răspuns de Dyana07
0

Răspuns: Moldova dragostea mea

Moldova este o țară mică și foarte frumoasă. Arată ca o mulțime de struguri pe mapa Europei. Mulți oameni o numesc un corn al abundenței. Aici sunt podgorii și livezi minunate. Ele sunt pline de struguri și fructe delicioase.

Suntem foarte mândrii de Codrii antici. Aceștia păstrează multe secrete despre istoria acestei minunate bucăți de pământ.

Râul Nistru îți poate spune o mulțime de legende și povești despre țara noastră și oamenii ei. Cele două cetăți medievale moldovenești se află pe malul râului Nistru. Numeroase mănăstiri au fost construite pe malul râurilor Răut si Nistru, în păduri și alte locuri de o frumusețe rară.

Există un lucru lucru care face ca Moldova să fie specială. Sunt fântânile, care sunt cele mai bune prietene ai călătorilor. Nu este nimic mai bun într-o zi călduroasă de vară decât apa limpede și rece a fântânilor. Nicăieri in lume nu poți vedea atât de multe fântâni de-a lungul drumurilor în sate și orașe.

Casele din Moldova sunt o altă atracție. Moldovenii cred că toată lumea ar trebui să planteze un copac, să construiască o casă și să sape o fântână.

Inima țării noastre este Chișinău, capitala ei. Acest oraș alb și splendid este situat pe șapte dealuri.

Oamenii Moldovei sunt de asemenea foarte speciali. Amabili, harnici și ospitalieri, sunt, de asemenea, foarte artistici. Toată lumea admiră frumoasele noastre balade și doine.

P.S.: Sper că te-am ajutat!

Alte întrebări interesante