Engleza, întrebare adresată de erenjeager, 8 ani în urmă

Va rog sa traduceti textul " A small circle of good friends is better than one best friend",
Daca vreti puteti traduce doar un fragment dar as vrea tot daca se poate

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
12

Hei!

Partenerul (prietenul)

Există o perioadă în viața majorității copiilor când aceștia au doar un „cel mai bun prieten”. Aceasta este singura persoană de care sunt interesați și singura persoană de care au nevoie. Dar pe măsură ce îmbătrânim, majoritatea oamenilor realizează că este de fapt mult mai sănătos să ai un cerc mic de prieteni buni cu diferite tipuri de personalitate. În primul rând, un „partener de petrecere” este esențial. Ai nevoie de cel puțin un prieten sălbatic care să te încurajeze să faci lucruri spontane, cum ar fi să mergi la o petrecere târzie sau să cumperi ceva cu adevărat scump. Acest tip de prieten îți va readuce interesul în viața ta. El sau ea vă va face să vă simțiți mai energici și vă va ușura mult stresul.

Colegul de lucru

În al doilea rând, ai nevoie și de un „coleg de lucru”. Acest prieten te ajută cu lucrările școlare sau cu cariera. El sau ea vă sfătuiește și vă discută progresul. Dacă ai un prieten ca acesta, ai noroc. Acesta este cineva care vă va ajuta să vă împingă, să vă susțină și să vă încurajeze să faceți tot posibilul. Este o idee bună să găsești pe cineva care se află într-un stadiu de viață similar sau ceva mai în vârstă. Dar nu alege pe cineva prea competitiv. Ai nevoie de cineva încrezător în sine și generos pentru acest tip de prieten.

Împărtășitorul de hobby-uri

În al treilea rând, un fel de prieten care este distractiv este „partajatorul de hobby”. Acesta este cineva cu care nu aveți absolut nimic în comun, cu excepția faptului că în acest moment împărtășiți același interes sau hobby. Dacă începeți un nou hobby, cum ar fi mersul la sală, este mult mai motivant să aveți pe cineva cu care să mergeți. Această prietenie s-ar putea prăbuși oricând, dar este foarte drăguță cât durează. Lucrul grozav la acest tip de prieten este că poți începe tot felul de lucruri noi cu diferiți prieteni „împărtășitori de hobby”. El sau ea vă poate ajuta să treceți la o nouă etapă din viața voastră.

Prietenul „Spune-orice”

În cele din urmă, aproape opusul „partajatorului de hobby” este tipul de prieten cunoscut ca prietenul „spune-orice”. El sau ea ar putea fi, de asemenea, cunoscut ca prietenul tău „trei dimineața”. S-ar putea să nu trebuiască niciodată să-l trezești pe acest prieten pentru că ești panicat de ceva, dar știi că ai putea. Acesta este poate singurul prieten căruia îi arăți partea cea mai proastă și cu care poți fi cu adevărat tu însuți. Cheia pentru a fi un prieten „spune-orice” este că, deși este posibil să nu fii de acord cu prietenul tău, ești întotdeauna loial și mereu de partea lor. La urma urmei, asta ar trebui să fie un prieten adevărat.

Spor! Daca gresesti o greseala sa imi spui,m-am grabit.


erenjeager: Regină
Alte întrebări interesante