Limba română, întrebare adresată de iulianiuli, 9 ani în urmă

Va rog,spuneti si mie o compunere cu titlul copilaria

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Agent001
0
Copilaria e cea mai frumoasa . Nu ai nimic interesant din copilaria ta ?
Răspuns de covacimaria17
1
de cate randuri ai nevoie?


covacimaria17: pai acolo scrie despre copilarie :)?
covacimaria17: Dulcea copilarie..... Se asterne asemeni fulgilor gingasi peste viata noastra. Acesta incepe din prima clipa a vietii,primul plinset, primul gingurit,prima stringere la pieptul mamei, prima jucarie. Toate acestea reprezinta doar inceputul celei mai frumoase parti a tuturor trairilor din viata, a candidatului univers al copilariei. Frumusete, veselie, joaca, mult timp liber; acestea sint insusirile definitorii ale acestei perioade de basm.
covacimaria17: Noi nu ne dam seama caci copilaria este ca ca o piatra pretioasa, ca o stea. Noi, in loc sa o pretuim si sa profitam de fiecare clipa din ea, ne saturam sa fim tot mici si abia asteptam sa fim mari, asemeni parintilor nostri, dar nu ne dam seama ca intr-un fel gresim.
covacimaria17: Copilaria este atit de frumoasa, placuta, si trece atit de repede incit daca nu avem grija sa o petrecem din plin, sa profitam de fiecare clipa pentru a nu trce prin aceasta perioada de basm fara a ne juca si a face tot ceea ce ne trece prin cap si sa facem toate trazneile. Trebuie sa profitam de copilarie cit mai putem, pentru ca altfel ea trece asemenea vintului si vom regreta.
covacimaria17: ii intraga numai ca nu mi-am dat voie sa o postez
iulianiuli: multumesc
covacimaria17: cu placere :) sper ca ti-am fost de ajutor :)
iulianiuli: ai fost :)
iulianiuli: mersi
covacimaria17: bine ;)
Alte întrebări interesante