Engleza, întrebare adresată de cedar222, 8 ani în urmă

va rog,traduceți aceste 2 texte!!​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Iamsophai
1

Răspuns:

textul 1)Eu vedeam un joc de fotbal american, mult timp in urma erau 2 fete care stăteau la merginea terenului. Un jucător a aruncat mingea foarte tare și foarte rău! una dintre fete nu era atenta și dintr-o data mingea a lovit-o. Ea nu a văzut mingea. Toată lumea era ingrijorata;jucătorul s-a dus sa vadă dacă fata era Ok. Atunci fata s-a ridicat și a început sa rada și jucătorul i-a dat o mare imbratisare.

textul 2)am fost sa ma uit la o cursa de ciclism in alta zi. Eu stăteam la linia de sosire/finish, și am văzut primul ciclist venind aproape, sa castige. Prima data, era foarte fericit pentru ca câștiga dar nu era încă la linia de sosire/finish încă! Cat el mergea, și-a pus mâinile in aer sa petreacă. După 2 secunde, a pierdut controlul bicicletei. Si insfarsit a căzut! era înapoi pe bicla dar alt ciclist l-a întrecut, el a venit al doi-Lea. Săracul om,dar era vina lui!

Sper ca te-am ajutat, seara frunoasa


cedar222: mersiii<333
Iamsophai: nicio problema!
Răspuns de mbc220861
0

Răspuns:

Explicație:

Jilly, astazi, ora 13

Urmaream un meci de fotbal american cu mult timp in urma. Erau niste fete care stateau pe marginea terenului. Un jucator a aruncat mingea cu foarte multa putere si foarte prost. Una dintre fete se uita in alta parte cand mingea a lovit-o. Ea nu a vazut mingea venind si a fost trantit la pamant. Toata lumea era ingrijorata; jucatorul a mers sa vada daca fata era OK- apoi ea s-a ridicat si a ras iar jucatorul a imbratisat-o.

Paula, astazi ora 9

Am mers sa vad o cursa de ciclism cu o zi inainte. Stateam pe linia de sosire si am vazut pe primul biciclist venind de dupa colt pentru a termina cursa. La inceput era foarte fericit pentru ca el castiga - dar nu ajunsese inca la linia de sosire. In timp ce el inca pedala si-a ridicat mainile in aer pentru a sarbatori. Dupa 2 secunde a pierdut controlul bicicletei si in cele din urma a cazut. S-a urcat din nou pe bicicleta dar un alt biciclist l-a depasit si in final el a terminat al doilea. Saracul de el - dar a fost vina lui.

Alte întrebări interesante