Engleza, întrebare adresată de miruna9984, 8 ani în urmă

Vă rog traduceti am nevoie de ajutor .​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de 10minecraft
1

am decis că trebuie sa folosesc ceva timp cu familia mea , deci azi noi ne ducem sa vizităm castelul Bran in Brașov. Unii oameni au spus că in castelul Bran trăiește Dracula , dar eu nu cred. Călătoria a fost placută și peisajul a fost incredibil. Noi am întîlnit multe zone de relief , munți (Bucegi erau formidabile) și cîmpii verzi.

Cînd noi am sosit , noi am decis sa exploram legenda lui Dracula. Ghidul ne-a spus că Dracula este un caracter fictiv , creat de Bram Stoker. Dupa aceasta , noi am vizitat defilelul de tărîțe  . Ghidul a spus că este unul din cele mai importante pasaje trans-carpate , care a avut o istorie dinamică. Povestea sa a fost caracterizat de doua componente majore: rutele comerciale ale răscrucei sale , și invazii militare recurente care le-au folosit.

Un amfiteatru , păzit dela est de munții Bucegi și dela vest de Piatra Craiului Masiv ,defilelul de tărîțe a oferit , datorită acesteia spațiul concave , o panoramă largă atât spre Burzenland, cât și spre dealuri și valea Moeciu.

La sfîrșitul zilei , noi am venit inapoi acasă. Acea zi a fost o zi incredibilă, cînd eu stau cu familia mea.

CU PLACERE!

Alte întrebări interesante