Engleza, întrebare adresată de ralucapopa29, 8 ani în urmă

Vă rog traducețimi compunerea cât de repede. . Vă rog nu de pe google translate fiind că nu traduce prea corect si asa si eu puteam traduce . Mulțumesc!

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Alexandru20055
1

Primavara este cel mai bun timp din an , deoarece vremea nu este foarte calda dar nici foarte rece ca iarna,este doar perfecta.Poti vedeae oamenii mancand inghetata , poti auzi pasarelele cantand , si totul il face cel mai bun timp din an.

Primavara nu exista atat de multe sarbatori ca iarna si vara dar nu conteaza atata timp cat afara este o vreme perfecta si te poti juca cu prietenii tai in Weekend.

Oamenii in primavara sunt minunati , in iarna au o viata trista datorita zapezii  si lucrurilor pe care nu le pot face cum ar fi inotul , care il poti face in primavara si vara , mancatul de ingghetata si alte lucruri ,

Animalele revin la viata in primavara si plantele la fel.

Iubesc cum pasarelele canta si cum planeta este fericita.

Iubesc acest timp din an


ralucapopa29: Mulțumesc frumos
Alexandru20055: Cu placere
Răspuns de jsjzjzjjzjzjzhxhdhdh
0

Primavara este cea mai buna perioada din an pentru ca temperatura nu este foarte calda dar nici prea rece ca iarna , este doar perfect . Poti vedea oamenii mancand inghetata, poti auzi pasarelele cantand iar toate acestea o face cea mai buna perioada din an.

Primavara nu sunt foarte multe sarbatori ca iarna sau vara dar nu prea conteaza , este o vreme calda afara iar te poti inca juca cu prietenii tai pe sfarsitul saptamanii.

Oamenii primavara sunt încântați , iarna au o viata trista pentru că nu pot face nimic , cum ar fi inotatul pe care le poti face primavara si vara , mancatul inghetatei si alte lucruri .

Animalele revin la viata primavara , la fel si florile . Ador cum pasarelele canta iar pamantul zambeste .

Iubesc aceasta perioada din an !

Alte întrebări interesante