Limba română, întrebare adresată de mata2004, 9 ani în urmă

Va rog  vreau si eu un text despre  o drumetie, in care sa folositi cuvintele:sa, s-a,ia,i-a,iau,i-au.           Multumesc!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
7
   Iata ca a sosit vara!Cu acesta ocazie este mai cald ,iar eu si prietena mea vom merge in drumetie langa muntele din apropiere.
  Mama sa va pregati pentru noi briose.Eu mi-am pus toate lucrurile ,dar Ana i-a uitat pe catelusii ei amuzanti  si draguti.S-a grabit prea tare.Eu i-au cu mine si cartea care contine multe peisaje frumoase.Ia stai putin!Haide sa mergem mai incet sa nu ne mai grabim.trebuia sa-mi iau ochelarii ,dar nu are nimic.Am vizitat multe locuri frumoase ,pe care speram sa le mai revedem.
   A fost o drumetie placuta si incantatoare,si vom mai face multe!


Răspuns de davidalin
15
Abia se lumina-se de ziua,soarele iesea si el incetisor dintre nori,eu si parintii ne-am gandit sa plecam intr-o excursie,mama luand-o si pe sora sa.Ea s-a dus sa ia ceva de mancare pt picnicul ce urma sa-l facem.Mamei i-a placut locul pe care tata i l-a ales la iarba verde.Mamei i-au placut toate pasarelele care zburau in jurul ei,dandu-le si lor de mancare.Apoi pe inserat parintii iau masina si indreptandu-ne spre casa.
                                      
CRED CA TE-AM AJUTAT
Alte întrebări interesante
Matematică, 8 ani în urmă