Engleza, întrebare adresată de ralucastefania6, 9 ani în urmă

va rogg ajutati-ma cu traducerea

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de dizzyclub
1
In prezent, o noua versiune a filmului "Despre soareci si oameni", scris de John Steinbeck si o scriere literara favorita a invatamantului secundar englezesc, face tranzitia de la hartie la marele ecran. (GCSE - General Certificate of secondary education, un fel de examen de capacitate)
Este o poveste clasica din Statele Unite aflate in mijlocul recesiunii din anii 1930. Povesteste lupta si munca grea pe care trebuie sa o depuna fermierii de rand numai pentru a-si castiga traiul la fermele din California. Se concentreaza in particular pe George si Lennie care viseaza ca intr-o zi sa aiba propria ferma. Totusi, nu este atat de simplu: Lennie este un pic retar astfel incat trebuie sa fie supravegheat de George in mod constant. intr-adevar, visul lui George si Lennie este unul care nu se va indeplini. Tragedia ataca atunci cand Lennie o ucide din greseala pe sotia lui Curly, jucata de faimoasa actrita din Twin Peaks, Sherilyn Fenn. 
Filmul reproduce cu acuratete trairile si emotiile acestui mare roman iar John Malkovic, care il joaca pe gigantul Lennie....

si textul se opreste aici
Alte întrebări interesante