Franceza, întrebare adresată de friendsforever16, 8 ani în urmă

va roggg multtt. Sa traduce- ti acest text . 100 de puncte.

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de crisanemanuel
22
...............................................
Anexe:

Tarazanoglu: e-manuels (manuale electronice). Dupa modelul lui e-mail.
crisanemanuel: ms
Tarazanoglu: :)
Răspuns de aurelcraciun59
12
          Ghiozdanul electronic nu este o iluzie

       La colegiul Jean-Moulin cursurile sunt luate de un grup de tineri. Aici doi profesori si elevii lor încearca ghiozdanul electronic al editurii Nathan si Bordas.Acest sistem permite elevilor sa nu mai aduca echipamentele informatice de acasa si utilizarea noilor tehnologii.Fiecare elev dispune de un calculator electronic portabil care înlocuieste cartile de curs.Este mai amuzant decat manualul si hartia.Este si mai usor decat sacul supra încarcat.
 La prima vedere lectia electronica se prezinta ca o lectie normala cu texte si imagini. Dar elevii pot cauta (naviga) prin interior cu un clik pe ecran. Nu întelegi un cuvant? Clik pe icoana zici si afiseaza.Vrei o imagine mai detaliata?Clik pe icoana (zuum) si ea se mareste. Ai uitat o data? Clik pe icoana (repereaza) si o cronologie ilustrata apare.
Experienta actuala arata golurile acestui sistem.De exemplu bateria nu tine decat doua ore.Apoi costurile sunt înca foarte mari....Manualele nu sunt înca disponibile pentru doua materii si costul îl depaseste pe cel al manualelor traditionale.....Atunci?

albatran: Atunci te controleazs și prin manuale, nu doar prin IPhone și social media.
Alte întrebări interesante