Limba română, întrebare adresată de alina1114, 8 ani în urmă

VA ROGGGGGG

Alcătuiește un text din 5 enunțuri, dupa unul dintre titluri de mai jos

•Băieții harnici
•Satul de oameni gospodari
•Țara Palariilor


Utilizator anonim: Sper sa te ajute !!
Utilizator anonim: Ti-o alegi pe care vrei.
alina1114: Mersi mult
Utilizator anonim: Cu plăcere !
Utilizator anonim: Coroana ?? Daca vrei ...
alina1114: Pentru asa oameni harnici si e creată coroana ❗️

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Conapoda
23
Băieții harnici

Astăzi este ziua de curățenie,mama a șters praful, a făcut mâncare. Băieții au venit și au ajutat-o pe mama. Ei au spălat vasele, au șters gemul, foarte multe. Mama i-a răsplătit cu niște bomboane și puțină ciocolată. Ei au fost foarte fericiți.

Satul de oameni gospodari

Un împărat a decis să facă un concurs, cine face mai multă mizerie. Împăratul era singurul care făcea mizerie, oamenii nu. El a rămas uimit, nu îi venea să creadă. Satul era mai curat ca niciodată. De arunci împăratul și-a iubit sătenii.

Sper că te-am ajutat, știu că mai am una, dar nu mai îmi vin ideii. Voi edita răspunsul, când voi avea ideii.
Răspuns de Utilizator anonim
23
1.

Băieții harnici

O doamna a fost la magazin da cumpere legume si fructe. După ce cumpărase tot , pe drum i se rupsese punga si i-a căzut tot. Apoi , doi băieți au vazut-o pe doamna si a ajutat-o , dar pentru fapta lor , doamna le-a dat o recompensă. Băieții s-au împrietenit cu doamna , si de atunci mereu dau buna-ziua. Asta înseamnă că acei copii au cei șapte ani de acasă.

2.

Satul de oameni gospodari

Eu stau intr-un sat de oameni gospodari. Ei sunt renumiti in toata lumea , pentru ca cultiva cele mai bune fructe si legume. Ma mândresc cu satul meu. Am vecini minunați , ei te ajuta daca ai nevoie de ceva. Sunt foarte harnici si recunoscatori.

3.

Tara palariilor

Intr-o zi eu m-am dus sa imi cumpăr o pălărie roșie. Cand mi-am pus-o in cap , am simțit că sunt în Țară palariilor. Acolo erau multe pălării de culori diferite. Toate pălăriile mi-au propus să le iau , dar eu nu am vrut să le iau , pentru ca o aveam pe cea roșie. Pălăriile erau triste pentu că nimeni nu le luau , dar eu le-am spus că cineva o sa le ia. Mi-am luat larevedere de la ele si m-am dus spre casă.

- Tricks -


Alte întrebări interesante