Va rooooog ma ajutati?
Anexe:
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
La 22 CDE poate fi scris drept CDA - EDA
iar BAF este DAF - DAB
daca vrei sa demonstrezi CDE = BAF, este acelasi lucru cu
CDA - EDA = DAF - DAB
pentru ca este paralelogram, atunci
CDA = 180 - DAB
iar EDA = 180 - DAF, iar inlocuind, vei avea
180 - DAB - 180 + DAF = DAF - DAB
rezulta ca DAB = DAB ceea ce este adevarat, inseamna ca si CDE = BAF
iar BAF este DAF - DAB
daca vrei sa demonstrezi CDE = BAF, este acelasi lucru cu
CDA - EDA = DAF - DAB
pentru ca este paralelogram, atunci
CDA = 180 - DAB
iar EDA = 180 - DAF, iar inlocuind, vei avea
180 - DAB - 180 + DAF = DAF - DAB
rezulta ca DAB = DAB ceea ce este adevarat, inseamna ca si CDE = BAF
Alte întrebări interesante
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă