Biologie, întrebare adresată de EvanJacobs, 8 ani în urmă

Valorificați ce ați învățat Temă de portofoliu Din atlasul botanic, reviste, cărți din biblioteca școlii recomandate de profesor, culegeți informații despre plantele carnivore. Alegeți un reprezentant al acestui grup de plante şi realizați un poster în care prezentați: mediul de viaţă, zona în care trăieşte, caracteristicile organelor care compun corpul plantei alese. ​
Vă rog ajutați mă!


EvanJacobs: Aolo și nu mai e invezie la noi și MSSSSSSS că mă bate aia de bio dacă nu-l dau
Alastor15: :> np np amiga

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Alastor15
9

Plantele carnivore sunt plante care își iau unele sau majoritatea substanțelor lor nutritive (dar nu energia) prin prinderea și consumul unor animale sau protozoare, de obicei insecte și alte artropode. Plantele carnivore s-au adaptat să crească în locuri unde solul este subțire sau sărac în substanțe nutritive, în special azot, cum ar fi mlaștini acide și aflorimente de rocă.

Despre adevăratele plante carnivore se crede că au evoluat independent de șase ori în cinci ordine diferite de plante cu flori, acestea fiind acum reprezentate de mai mult de o duzină de genuri. Acestea includ aproximativ 630 de specii care atrag și prind în capcană prada, produc enzime digestive și absorb nutrienții disponibili rezultați. În plus, peste 300 de specii de plante protocarnivore din mai multe genuri prezintă unele caracteristici ale plantelor carnivore, dar nu toate aceste caracteristici.

Explicație:

În poză am pus o idee de cum ai putea să așezi în pagină...

Scrii rezumatul și pe aici pe colo mai desenezi ceva ceva

Sper că te-am ajutat (*´﹀`*)(↑ω↑)¯\_(ツ)_/¯

A și mai este invazie de plioșnițe??? (*°∀°) la noi au început să se adune ...૧(ꂹີωꂹີૂ)

Anexe:

Alastor15: :>
Alte întrebări interesante