Biologie, întrebare adresată de nicusalagor737, 8 ani în urmă

Verificarea cunostintelor Completează spațiile libere folosind expresiile de mai jos Sistemul Locomotor este alcătuit din care împreună realizează funcția de Este format din oase la locul de unire a oaselor se numesc Este format din 2 regiuni: (oasele capului, coloana vertebrală, cutia toracicā)si (membrele inferioare și superioare). În organismul uman se regăsesc patru forme de oase și anume: Pentru ca sistemul locomotor să se dezvolte armonios este necesar să avem o raţie alimentară sănătoasă și să eliminăm factorii de risc (temperaturi ridicate,scurte, oase, sheletul axial , poziție incorectă, lungi,mușchi,obiecte tăioase, neregulate,locomoție, articulații, lovituri puternice, late, scheletul apendicular)

Dau Coroana inimă și stele​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Silvia8542778524952
1

Răspuns:

Ordinea expresiilor în text este: oase, muschi, locomoție, articulații, scheletul axial, scheletul apendicular, scurte, lungi, late, neregulate, temperaturi ridicate, poziție incorectă, obiecte tăioase, lovituri puternice.

Explicație:

Sistemul locomotor este alcătuit din oase și muschi, care împreună realizează funcția de locomoție. Este format din ... (aici nu este expresie enumerată care să se potrivească, s-ar putea să fie o greșeală de editură a manualului) oase iar locul de unire a oaselor se numesc articulații. Este format din 2 regiuni: scheletul axial (oasele capului, coloana vertebrală, cutia toracică) și scheletul apendicular (membrele inferioare și superioare). În organismul uman se găsesc 4 forme de oase și anume: scurte, lungi, late, neregulate. Pentru ca sistemul locomotor să se dezvolte armonios este necesar să avem o rație alimentara sănatoasă și să eliminăm factorii de risc: temperaturi ridicate, poziție incorectă, obiecte tăioase, lovituri puternice.

Alte întrebări interesante