Limba română, întrebare adresată de dianastamate2, 9 ani în urmă

Vreau o compunere  cu o intamplare hilara reala sau inventata  dintre tine si prieteni tai 20-25 randuri
repede va rog


Cenusareasa11: ce inseamna hilara?
dianastamate2: amuzanta
dianastamate2: 0_0
Cenusareasa11: aaaa…. multumesc
dianastamate2: c.p ^^

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de elenaalexandra11
1
La joaca Era o zi însoțită de primavara. Eu delia si andreea neam dus la joaca. Noi am alunecat pe o balta cu noroi si aveam toate noroi pe mana .Dupa ce bem curățat de noroi am inceput sa ne jucam . Eu am ales sa ne jucam baba oarbă. Întâi eu mam pus. Miam pus căciula si am alergat sa le prind. Eu eram asa oarbă încât am dat cu capul de copac. Delia a zis mai bine sa nu ne mai jucam jocul. Iar dupa o ora Noi am hotărât sa ne luam niste certe. Întâi am jucat sotronul timp de 23 de minute si dupa neam jucat mama si ficele andreea era mama Eu eram sora cea mare iar delia era bebelușiul. Dupa ce nea m jucat jocul am hotărât sa mergem fiecare acasa. Sper ca team ajutat.
Răspuns de Cenusareasa11
1
Este vara.Eu si prieteni mei ne jucam cu mingea.Eu din ne atentie am lovito pe Monica.Ea a cazut la pamant si mia zis ca vede stele verzi.Eu leam zis sa reincepem jocul.Lam reinceput.Monica din greseala la lovit pe David.El a cazut cu fata la pamant.El nea zis ca vede dublu.Eu iam tras foua palme la obrazi, ca sa isi revina.Eu leam zis sa ne jucam football.In timp ce ne jucam football si am alunecat si mamdat peste cap.Prieteni mai intrebat daca sunt bine.Leam raspuns da.Eu am intrebat" daca mai aude cineva clopoteii?".
Am cotinuat sa ne jucam.David cand a lovit in poarta,a gaurit plasa si a spart geamul vecinei.Noi am luat mingea si am fugit mancam pamantul.Noi neam ascuns.A trecut o ora.Am iesit din ascunzatoare si tanti Marioara nea prins si nea tras de urechi.Era sa ne faca urechi de magar.Tanti Marioara a intrebat cina ia spart geamul.Eu iam ca David.Noi am ramas surprinsi.Ne gandeam cai trage bataie,dar ia dat o bomboana.David a intrebato de ce nu ia stras bataie.Tanti Mioara ia raspuns ca vroia sa schimbe geamul.Noi am tinut minte ziua asta.
Alte întrebări interesante