Limba română, întrebare adresată de adrianady131, 9 ani în urmă

Vreau o compunere cu titlul :De Craciun vreau sa fiu cuminte!



marymunteanu30: nu este clara cerinta ta
mihaelaadriana4: .....
adrianady131: nu mai scrie ca am deja o compunere

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de fuicaangelica
1
De Craciun imi doresc sa fiu cel mai cuminte din lume, fiind ca este vremea de primit cadouri. Este o sarbatooare foarte speciala careia i se mai spune si Nasterea Mantuitorului Iisus Hristos. De Craciun trebuie sa fim optimisti, buni si bineinteles cumminti, pentru a primi cele mai frumoase cadouri dar si pe cele pe care le dirim. Daca nu suntem cuminti s-ar putea sa nu le primim si sa fim tristi intr-una din cele mai importante sarbatori Craciunul sau Nasterea Mantuitorului Iisus Hristos.

Răspuns de Ralu1919
2
De craciun vreau sa fiu cuminte!:
Craciunul se aproprie.Mama facea prajituri,mancare gustoasa,pentru ca bunica si bunicul vor veni la noi.Eu,o ajutam pe mama sa faca mancare,dar de fiecare data spargeam ceva.Mama ma atentionase , si-mi spusese sa fiu cuminte cand vine bunica si bunicul la noi . Eu i am promis mamei ca voi fi cuminte.
Craciunul a sosit ,in casa este doar armonie. Mama si tata plecase in fata bunicilor.dar imi spuse sa stau cuminte pana vin ei. Eu am stat cuminte dar am vrut sa fac le fac o surpriza bunicilor. Pe o foaie mare am scris ,,BUN VENIT",dar cand sa o agat pe perdea,perdeaua cazuse.Eu m am agitat pentru ca nu stiam ce sa fac,si nu ajunsesem sa o pun sus. Dar mi am amintit ca am un prieten destul de inalt sa imi puna sus perdeaua. L-am sunat ,iar acesta veni repede .Imi puse perdeaua iar totul era ca la inceput.
Bunicii si parintii au ajuns. Totul era atat de frumos.Seara ,cantam colinde in jurul bradului.
Sper sa iti placa. Funda ?
Alte întrebări interesante