Limba română, întrebare adresată de ALI1000009, 8 ani în urmă

Vreau o compunere cu titlul ,,Întoarcerea păsărilor,, sa nu fie nici lunga dar nici putina si cu cateva expresii.Stiu ca cer prea mult ,dar cine imi scrie o sa.i raspund unde nu stie si o sa.i dau coroana si plus stele,daca vrea sa.i dau coroana trebuie sa vad cat de frumos este textul ,daca nu este frumos nu va dau coroana.Incercati sa va casniți. Va multumesc.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de denisgheorghit
1

Răspuns:

Se întorc păsările,prietii copacilor și se cazează într-un cuib confortabil.Zi de zi se plimba prin pădure,micul lor magazin in incercarea de a cumpăra fructe mici gângănii pentru ei dar și puii acestora. Mănâncă grăbite și își încep minunatul concert în incercarea de a cânta cel mai frumos. Spectatorii pentru ai răsplăti le oferă semințe delicioase.

Explicație:


ALI1000009: Scuze ca iti zic dar este cam mica ,dar este frumoasa iti dau doar stele
denisgheorghit: Nu am avut timp sorry
denisgheorghit: Mă grabeam
ALI1000009: Nu-i nm ,este frumos
ALI1000009: Textul
denisgheorghit: E tot ce am reușit
ALI1000009: Nu-i nm chestia e că ai incercat
ALI1000009: Toata lumea mai se grăbește, te inteleg
Răspuns de FloryG
1

                      Intoarcerea pasarilor

Miroase a verdeata, miroase a verde, a proaspat, parfumul naturii inflorite. Flori fragile si gingase ies la lumina razelor calde ale soarelui care le mangaie cu atata blandete.

 Pasarelele care ne aduc cantecele suave, care dau viata pomilor cantatori se intorc la cuiburile lor. Pe unde te uiti sunt numai vrabii zglobii care s-au cuibarit in salcii singuratice, privighetoarea care canta mai mereu, ciorcarlia care vesteste zorii zilei, ecoul armonios al ciripitului mi-a captivat toata atentia. Primavara... Nu sunt cuvinte destule pentru a o caracteriza, nu sunt atatea culori pentru a o picta.

 Ma simt ca intr-un basm in care pasarile ma duc pe cele mai inalte culmi pentru a le asculta zi si noapte.. Iti multumesc draga Primavara ca le aduci an de an ca sa ne bucure urechile.


FloryG: Sper ca te-am ajutat! =>
ALI1000009: Da Foarte mult ,multumesc
FloryG: Cu placere
ALI1000009: Dar nu prea ai vorbit despre păsări, dar este ok ,mersi
ALI1000009: Tiam dat coroana
Alte întrebări interesante