Limba română, întrebare adresată de HUGOBOSS, 9 ani în urmă

VREAU RASPUNS COMPLET VA ROG FRUMOS UN EX DIN CLASA A 3 A LA ROMANA
1SCRIETI UN TEXT DE 10 RANDURI IN CARE SA FOLOSITI URMATOARELE CUVINTE:A MERGE,A SE ASCUNDE , A CĂDEA,A SE ÎNTALNI,A EVITA,A VENI,A STRIGA , A FOTOGRAFIA,A CANTA,A ZBIERA MARCHEZ CEL MAI BUN RASPUNS

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de tarzan123
1
intro zi un bebelus a inceput a zbiera in strada. mama lui la fotografiat si el sa linistit . a venit tatal copilului si a strigat la mama bebelusului .eu am evitat  aceasta cearta si pe cind priveam si mergeam am cazut intr-o baltoaca . ciind am venit acasa mam ascuns pentru a nu ma intilni cu mama .  si la un moment dat mama ma  vazut unde mam ascnuns si ma chemat si eu iam povestit intimplarea mia parut bine ca nu ma certat si iam multumit cu toate ca trebuia sa ma certe.
   asa a trecut o zi din veata mea.
Răspuns de diaandrea
0
O furnica care mergea pe drum se intalni cu o pasare de care se ascundea fiindca era sa cada.desi aceasta striga dupa aajutor cealalalta o evita complet. Pasarea incepu sa zbieresi mai tare. Un copil care se plimba pe strada se intalni cu elesi incepu sa le fotografieze.pasarea incepu sa cante bucuroasa ca nu s-a prabusit.
Alte întrebări interesante