Matematică, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

Vreau sa-mi scrieti o dictare de o pagina urgent ofer coroana


legislatie: tu dictezi si eu scriu, sau invers?

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de pacui
4
Primavara a venit Cerul este albastru ca marea.Soarele staluceste puternic si incalzeste sufletele oamenilor si ale tuturor vietatiilor. Randunicile zboară pe cer ca intr un dans nesfarsit de bucurie si inplinire. Copacii sunt plini de frunze cristaline care au omireasma asa dulce încât toate albumele roiesc in jurul lor.Iarba este de o culoare verde crud. Toate insectele si animalele sau trezit din somnul melancolic al iernii si isi dezmortesc piciorusele. Toata natura a reînviat.Primavara a sosit!
Răspuns de stefania1975
2

    ''Baiatul  se duse langa masa invatatorului. Inspectorul privi cu atentie chipusorul  acela ca de ceara, trupul Acela slab, imbracat cu haine prea largi pentru el, ochii buni si tristi care-I ocoleau privirea, dar in care se ghicea o intreaga istorie de suferinta; apoi ii spuse, punandu-i medalia in piept:

       -Iti dau medalia. Nimeni nu e mai vrednic ca tine sa o poarte. Nu ti-o dau numai ta si pentru buna ta vointa, ci o dau inimii tale si curajului tau, caracterului tau de fiu bun si harnic, Nu este adevarat ca el o merita?adauga el, privind spre clasa.

       -Da, da! raspunsera toti intr-un glas.

       Baiatul, emotionat, arunca o privire spre clasa, privire ce exprima multumire si recunostinta.''

                                                     (Edmondo de Amicis-''O medalie binemeritata'')

                     Sper sa te ajute!!!!!!


Alte întrebări interesante