Biologie, întrebare adresată de gabrieltatu744, 9 ani în urmă

vreau si eu cateva exemple pentru un stil de viata sanatos

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de biencutza512
2
-sa facem sport cel putin 30 de minute in fiecare zi
-sa bem doar apa, nu si sucuri cu acid.
-un mod de gandire sanatos
-sa respectam mesele principale ale zilei
-sa bem minimum 2 L de lichide in fiecare zi

gabrieltatu744: ms mult
biencutza512: Iata cateva idei pentru a-ti da seama daca este deshidratat :o gura uscata este un semn important de deshidratare, apropo.. senzatia de sete se deterioreaza odata cu inaintarea in varsta ; daca ti-e sete asta inseamna ca celulele tale sunt deja deshidratate; o deshidratare severa produce urina foarte inchisa la culoare; o hidratare corespunzatoare produce o urina lipsita de culoare.
biencutza512: In al doilea rand, Sa luam viata asa cum este cu bune si mai putin bune sa nu lasam necazurile, stresul sa ne doboare altfel sistemul imunitar va scadea, si la un om cu sistemul imunitar scazut vor aparea iminent boli, afectiuni grave si chiar fatale: obezitate, cancer, diabet, boli cardiovasculare (BCV), atac vascular cerebral (AVC), etc.
biencutza512: Sa gasim metode de a ne relaxa, de a ne detasa de stresul zilnic care ne poate aduce boli in viata astfel: ascultand muzica care ne relaxeaza, sau cititnd o carte, iesind cu prietenii sau animalele de companie in zone cu verdeata in care ne putem oxigena creierul si sa ne simtim mai bine, sa facem miscare, exercitii fizice...
biencutza512: Sportul face ca sistemul imunitar sa fie mai rezistent si sa ne simtim mai bine sa fim mai rezistenti la stres si sa prevenim si chiar sa vindecam bolile care au fost declansate de un stil de viata nesanatos.
biencutza512: Cu alte cuvinte, avand in vedere argumentele aduse mai sus, putem trage concluzia fiecare daca avem sau nu un stil de viata sanatos.
gabrieltatu744: gata mersi mult
biencutza512: :) Fundita?
gabrieltatu744: ce fundita ?
biencutza512: coronita * :))
Alte întrebări interesante