Limba română, întrebare adresată de pisicuta12, 9 ani în urmă

Vreau si eu o compunere cu titlul O INTAMPLARE HAZLIE de 10-15 randuri va rogg imi trebuie pentru maine (primul raspuns e marcat ca cel mai bun)

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ciprianaraut
279
 intr-o zi de iarna eu cu colega mea ____ am decis sa mergem la derdelus ! sa netreagem cu sania ___prietena mea din greseala sa pus pe sanie si a lut-o la vale cu tot cu sania si ghici unde era ea pe burta si sania sa impiedicat de un bolaovan de gheata si  sania s-a oprit si __-oprietena mea a aterizat exat pe omul de zapada facut exact de noi> A avut noroc de data asta acolo ca daca nu era omul de zapada ateriza direct in copac! si vai de ea  Aceasta a fost cea mai frumoasa si hazlie intamplare din lume bine pe langa altele

ciprianaraut: aa
ciprianaraut: bine
ciprianaraut: am mai avut greseli desparte tu propozitiile ca m-am grabit
ciprianaraut: scz
pisicuta12: nu-I nmc
ciprianaraut: ai citit-o?
ciprianaraut: iti place?
pisicuta12: da si mia placut :)))
ciprianaraut: msssssssssssssssssssssssssssssssss
pisicuta12: nai pentru ce
Răspuns de speeling
156
Când eram mica mi s-a intamplat ceva haios.Ma jucam cu fratii mei de-a "vate-ascunselea".Verisoara mea era cea care trebuia sa ii caute pe copiii ascunşi. Eu m-am dus pe ulită si m-am furisat dupa un copac cu trunchiul foarte gros.Dupa zece minute verisoara mea a aflat unde m-am ascuns si a venit tiptil.In câteva secunde eram amândouă căzute .Ne-am intrebat ce s-a intamplat. Fratele meu ne-a explicat ca noi veneam amândouă din aceeaşi directie si am dat:"cap in cap", apoi totul a fost grozav.
Alte întrebări interesante